Jaguar voert op dit moment de laatste tests uit met de I-Pace, de elektrische uitvoering van de E-Pace. De onthulling is begin 2018 en vanaf maart is de SUV te bestellen.

De Jaguar I-Pace is bijna klaar voor de onthulling. De laatste testkilometers met de elektrische SUV worden op dit moment afgelegd, zodat de auto begin 2018 onthuld kan worden. Waarschijnlijk laat Jaguar het model op de autoshow van Detroit in januari voor het eerst aan het grote publiek zien.

De I-Pace is de elektrische uitvoering van de E-Pace, de nieuwe compacte SUV van het merk. Aan de buitenkant zijn er kleine verschillen om aan te geven dat het om de elektrische uitvoering gaat. De I-Pace is de eerste elektrisch aangedreven Jaguar ooit. Het merk heeft enkele consumenten al praktijktests laten uitvoeren, waaruit blijkt dat een rijbereik van zo’n 360 kilometer haalbaar is.

Volgens Jaguar zijn er wereldwijd al duizenden geïnteresseerden, sommigen hebben zelfs al een aanbetaling gedaan. Vanaf maart 2018 is het officieel mogelijk om een order te plaatsen, dan maakt Jaguar ook de prijzen bekend.