Voor de nieuwe A8 breidt Audi de verkrijgbare reeks accessoires uit. Vanaf eind januari is de toplimousine van het merk aan te kleden met een nieuwe lakkleur, een Sport-pakket en sportstoelen.

Met het nieuwe Sport exterieur-pakket ziet de Audi A8 50 TDI er net iets krachtiger uit. De grille, luchtinlaten en treeplanken zijn wat meer aangezet, net als de achterbumper met diffuser. Aluminium strippen opzij en achteraan maken het geheel af. De Europese prijs voor het Sport-pakket bedraagt 1.950 euro. 

Voor de nieuwe sportstoelen vraagt Audi 4.520 euro. Die zijn bekleed met leder, bij bestelling kun je kiezen uit diverse soorten en kleuren die alle met een contrastkleur worden gestikt. De sportieve contourstoelen zijn van alle gemakken voorzien: omhullende zijkanten, elektrische hoogteverstelling, pneumatisch zitgedeelte, climate control, massagefunctie en middenarmsteun. 

De nieuwe opties arriveren eind januari in de Audi-showroom. Tegelijk wordt ook een nieuwe lakkleur, Daytona Grey, op de sedan leverbaar.