Als je van de kleur rood en van cabrio’s houdt, dan is dit je dag. Mercedes-Benz introduceert namelijk de SLC RedArt Edition.

Mercedes-Benz komt met een speciale uitvoering van de SLC, de RedArt Edition. Zoals de naam al zegt zit het onderscheid in de kleur rood. Aan de buitenkant is de SLC RedArt Edition te herkennen aan de rode accenten in de grille en voorbumper, de rode strip boven de diffuser en de rode lamellen op de zijschermen. Ook prijkt er op de achterkant een Edition-embleem. Als je de snelle SLC 43 AMG RedArt bestelt, dan krijg je meer rode accenten in de voorbumper en 18 inch wielen met een rode rand.

Het interieur is aangekleed met lederen bekleding in de kleur… rood. Vloermatten met een rode bies en hoogglans zwarte details op het stuur zijn ook onderdeel van de RedArt Edition. De AMG-uitvoering onderscheidt zich van de SLC 180 en 200 met stoelen die zijn bekleed met zwart en grijs leder, afgewerkt met rode stiksels.

De SLC RedArt Edition is leverbaar in zes kleuren, waaronder het zilvergrijs en matgrijs dat je op de foto’s ziet. De prijzen volgen later deze maand, vanaf april zijn de speciale uitvoeringen verkrijgbaar.