Sportief uitgevoerde auto's zijn een trend, waar het modebewuste DS op inspringt met de DS Performance Line. De DS Performance Line is leverbaar op de DS 3, DS 4 en DS 5 en bestaat met name uit speciale kleurstellingen en specifieke uitrusting.

Elk DS Performance Line-model is te herkennen aan het zwarte dak en zwarte wielen, in combinatie met een kleur naar jouw keuze. Rondom vind je chique DS Performance Line-badges, opgebouwd in de kleuren rood, wit en goud. Deze kleuren dragen sportiviteit, elegantie, puurheid en succes uit, aldus DS.

Vanbinnen verwent een DS Performance Line je met halflederen bekleding en, afhankelijk van het model, diverse sierstiksels in de kleuren van DS Performance Line. Ook het interieur is voorzien van DS Performance-logo’s, die in de stoelen geborduurd worden.

Het uitrustingsniveau DS Performance Line is verkrijgbaar in combinatie met praktisch alle motoren in het DS-gamma, de DS 4 Crossback is niet leverbaar als Performance Line. De DS Performance Line-modellen zijn vanaf nu te bestellen bij de dealer.