Tegenwoordig mag je je rijkdom showen en dat kun je doen met de Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner. Die is verkrijgbaar in zilver- en goud-uitvoering.

Gisteren heeft Bentley de Hallmark Series by Mulliner van de Mulsanne voorgesteld. Het is een nieuwe uitrustingslijn die gekenmerkt wordt door toepassing van zilver of goud, al naar gelang de uitvoering die je bestelt. De Silver-uitvoering is volgende week voor het publiek te zien op de autosalon van Genève. Deze is voor de gelegenheid uitgevoerd in bi-tone lak- en lederkleuren.

Het edelmetaal wordt toegepast als fijn lijntje over de zijkant van de body, als stiksels en borduurwerk van de lederen stoelen, plus als afwerking- en inlegmateriaal van bijvoorbeeld de opbergcompartimenten. Het Bentley-logo voorop de 'grand Bentley', de zogenaamde Flying-B mascotte, is uitgevoerd in gewaarmerkt zilver of met een laagje karaat goud. 

De Mulsanne heeft imposante 21 inch grote, gepolijste lichtmetalen wielen en een aparte grille. Individualiseringsafdeling Mulliner heeft daarnaast aandacht besteed aan het interieur, zodat zelfs de kussentjes bij het juweel op wielen passen. Naar wens kunnen kopers de auto verder laten personaliseren.