Het is tijd voor de nieuwe modecollectie en het stijlvolle automerk DS blijft niet achter. Het laat fashiondesigner Ines de la Fressange een 'limited edition' DS3-modellen aankleden.

DS is het individualiseringsmerk bij uitstek - je vindt haast geen twee modellen die exact hetzelfde uitgevoerd zijn - en 'limited editions' dragen daaraan bij. De eerste speciale serie die dit jaar van de band rijdt is de DS 3 Ines de la Fressange, vernoemd naar de Franse fashiondesigner - die de aankleding mocht verzorgen. Daarbij baseerde Ines zich op de nieuwe voorjaarscollectie in de modewereld.

De speciale DS 3 is gespoten in Ink Blue lak en heeft een 'Opal' wit dak, terwijl de spiegelkappen en 17 inch lichtmetalen wielen de kleur Ines Red meekrijgen. Ook in het interieur keert deze oranjerode tint terug. De blue-blanc-rouge 'airmail' strepen die het modemerk regelmatig toepast zijn te vinden rondom de ramen, op de vloermatten en als afwerknaad van de hoofdsteunen. 

Standaard is de DS3 Ines de la Fressange voorzien van een infotainmentsysteem met Apple CarPlay, MirrorLink, DAB+ en navigatie. Ook het Comfort-pakket, met onder meer elektrisch verwarmbare spiegels en automatisch dimmende binnenspiegel, is inbegrepen. Stuurwiel en schakelpook zijn in leder uitgevoerd. Minstens zo leuk is de bijpassende lederen reistas. 

Er is één 'maar': er worden slechts tweehonderd stuks van deze DS 3 gebouwd en die zijn bestemd voor 'geselecteerde' markten in Europa. Het is dus niet zeker of dit model ook bij de Nederlandse dealers te bestellen zal zijn. Zodra dit het geval is informeren we je hierover.