Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe generatie SsangYong Rexton. Op de autoshow van Seoul later deze week wordt de auto helemaal onthuld.

SsangYong heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de nieuwe Rexton. De SUV maakt op 30 maart zijn debuut op de autoshow van Seoul. Dan krijgen we ook de rest van de auto te zien, nu moeten we het nog doen met twee afbeeldingen.

De Rexton is het topmodel van SsangYong en daarom heeft het merk alles uit de kast getrokken om het interieur luxe aan te kleden. Leer met stiksels die in ruitvorm zijn aangebracht, een 9,2 inch beeldscherm en nieuwe technologie, zoals smartphone-koppeling via Android Auto en Apple Carplay.

De nieuwe Rexton is 4,85 meter lang en concurreert met auto’s als de Kia Sorento en Ford Edge. Volgens SsangYong is de stijfheid flink toegenomen door een nieuwe structuur van ultrasterke staalsoorten. Het nieuwe model wordt leverbaar met diesel- en benzinemotoren, welke dat zijn dat horen we op 30 maart als de Rexton wordt onthuld in Seoul. Aan het eind van het jaar komt de nieuwe Rexton naar Nederland.