Mitsubishi zet de Eclipse Cross vanaf december in de Nederlandse showrooms. De prijzen zijn nu bekend, ze beginnen bij 28.990 euro.

De Mitsubishi Eclipse Cross staat in december bij de Nederlandse dealers en kost minimaal 28.990 euro. In eerste instantie levert Mitsubishi alleen de nieuwe 1.5 DI-T benzinemotor met 163 pk vermogen en 250 Nm koppel. In de loop van volgend jaar wordt het assortiment aangevuld met een dieselmotor.

De standaarduitrusting Pure bestaat uit lichtmetalen wielen, airconditioning met automatische klimaatregeling, cruise control, privacy glass, een achteruitrijcamera en intelligent grootlicht. De uitvoering Intense heeft daarnaast 18 inch lichtmetalen wielen, een head-up display, parkeersensoren en een sleutel met automatische herkenning. De meest luxe uitvoering is de Instyle, die is uitgerust met lederen bekleding, stuur- en stoelverwarming, adaptieve cruise control met file-assistent, een panoramadak en een Rockford Fosgate audiosysteem. Deze uitvoering is bovendien altijd voorzien van een CVT-automaat.

Bij de introductie levert Mitsubishi de Eclipse Cross tijdelijk als First Edition, met als extra’s bovenop de Intense-uitvoering: een 360 graden-camera, led-koplampen, dodehoekdetectie en verwarmde voorstoelen.

Je vindt de prijzen van de Eclipse Cross hieronder in de tabel. De SUV is vanaf nu te bestellen.

Prijzen Mitsubishi Eclipse Cross
benzine
1.5 DI-T 163 pk Pure 28.990 euro
Intense 32.490 euro
First Edition* 32.990 euro
aut. Instyle 38.990 euro
aut. 4wd Instyle 43.990 euro

* tijdelijk leverbaar