Nu Subaru eindelijk heeft besloten om de nieuwe Impreza naar Nederland te halen, geeft het merk gas. De Impreza is per direct te bestellen, de vanafprijs bedraagt 27.595 euro.

Subaru heeft de prijzen van de nieuwe Impreza vastgesteld. Instappen kan voor 27.595 euro. Een motor hoef je niet te kiezen, Subaru levert elke Impreza met een 1.6 benzinemotor die gekoppeld is aan een CVT-automaat. Ook vierwielaandrijving is aanwezig op elke Impreza.

Subaru biedt drie uitvoeringen aan: Pure, Comfort en Premium. Standaard is de Impreza uitgerust met een multimediasysteem met 6,5 inch beeldscherm, airconditioning met automatische klimaatregeling, Bluetooth, regensensor, lichtsensor en het EyeSight-systeem met diverse rijhulpsystemen.

De Comfort-uitvoering voorziet daarnaast in 17 inch lichtmetalen wielen, een groter (8 inch) aanraakscherm, keyless entry, meesturende led-koplampen, privacy glass en een achteruitrijcamera. Het topmodel Premium is uitgerust met 18 inch wielen, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, lederen bekleding, een navigatiesysteem en een schuif-kanteldak.

De nieuwe Impreza is vanaf nu te bestellen bij de Subaru-dealer, de leveringen starten in het vierde kwartaal.

Prijzen Subaru Impreza
benzine
1.6 Pure 27.995 euro
Comfort 31.995 euro
Premium 34.595 euro