De nieuwe Land Rover Discovery is nog maar enkele maanden op de markt, maar het merk komt nu al met diverse vernieuwingen. Eén daarvan is de komst van de 300 pk sterke 2.0 turbomotor.

Land Rover presenteert diverse nieuwtjes voor de Discovery modeljaar 2018. Daaronder een nieuwe motorversie, een 2.0 viercilinder benzinemotor met 300 pk vermogen en 400 Nm koppel. Deze motor kennen we al uit de Range Rover Velar.

Land Rover introduceert diverse nieuwe opties, zoals een digitaal instrumentenpaneel dat naar eigen inzicht is te configureren. Ook is de nieuwste versie van het Touch Pro infotainmentsysteem beschikbaar, met 4G en wifi-mogelijkheid. Op het beeldscherm kun je nu ook, met behulp van de achteruitcamera, exact bepalen hoe je de aanhanger moet aankoppelen. Het head-up display is vernieuwd en kan nu meer informatie weergeven.

Verder komt Land Rover met het Performance Pack, waarin twee bestaande opties worden gecombineerd: variabele dempercontrole en elektronisch aangestuurde luchtvering.
De prijzen van de Land Rover Discovery 2018 volgen later.