Ford heeft de prijzen van de vernieuwde Transit Courier bekend gemaakt. De compacte bestelwagen kost minimaal 10.500 euro exclusief btw en BPM.

Ford start in juni met de levering van de vernieuwde Transit Courier. De compacte bestelwagen is nu al te bestellen voor minimaal 10.500 euro exclusief btw en BPM. Het merk biedt drie uitvoeringen aan: Ambiente, Trend en Limited. Die eerste in een goedkope instapuitvoering, als je airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, mistlampen en een zijschuifdeur wil dan moet je voor de Trend-uitvoering gaan. Nieuw is de Limited-uitvoering, met onder andere cruise control, automatische klimaatregeling, parkeersensoren en het Sync3 multimediasysteem met 6 inch aanraakscherm.

Ford levert de vernieuwde Transit Courier net als voorheen met drie verschillende motoren. De 1.0 Ecoboost met 100 pk is de enige benzinekeus, dieselrijden kan met de 1.5 TDCi-motor met 75 of 100 pk.

De vernieuwde Transit Courier is te herkennen aan de nieuwe voorbumper en grille en het gewijzigde dashboard. Andere vernieuwingen zijn de versnellingsbak met zes versnellingen (voorheen vijf) en het Sync3-infotainmentsysteem.