Chevrolet presenteert de vernieuwde Camaro. De voorkant is op de schop gegaan en ook onderhuids zijn er enkele wijzigingen.

Lang hoef je niet te kijken om te zien wat er gewijzigd is aan de Chevrolet Camaro. De voorzijde is helemaal nieuw, met een grotere grille, nieuwe koplampen en een nieuwe bumper. Ook de motorkap is gewijzigd. Aan de achterkant is het merk minder rigoureus te werk gegaan, maar de vernieuwde lichten met led-techniek vallen direct op. Voor de RS en SS-uitvoering zijn er bovendien nieuwe, 20 inch wielen ontworpen.

Binnenin is de Camaro voorzien van een nieuw infotainmentsysteem, dat verkrijgbaar is met een scherm van 7 of 8 inch. In de binnenspiegel is ook een beeldscherm aangebracht, dat het beeld van de achteruitrijcamera weergeeft.

De snelle SS-uitvoering is voorzien van een nieuwe automaat met tien versnellingen. Verder is een nieuwe handgeschakelde versie in combinatie met 275 pk sterke turbomotor. De tot Turbo 1 LE gedoopte uitvoering is geoptimaliseerd voor gebruik op het circuit en heeft een aangepast onderstel, Brembo-remmen, 20 inch wielen, extra rijstanden, Recaro sportstoelen en gewijzigde gewichtsverdeling van bijna 50/50.

De vernieuwde Camaro komt ook naar Nederland, maar wanneer precies is nog niet bekend.