Net als bij de coupé zijn er nu vijf Design Editions te bestellen voor de McLaren 570S Spider. Daarnaast is een Track Pack verkrijgbaar.

Per direct kun je bij je de McLaren 570S Spider een Design Edition-pakket bestellen. Net als voor de coupé vorig jaar levert McLaren vijf verschillende packs. Een ervan voegt extra luxe toe, de andere vier hebben een sportief thema. Prijzen variëren van 10.380 tot 13.720 euro. 

Iedere Design Edition heeft een eigen carrossiekleur als basis: Silica White, Storm Grey, Vermillion Red, Vega Blue of Onyx Black. Daar zijn passende afwerkingen bij gezocht voor de elektrisch uitklapbare hardtop, de wielen en de kleur van de remklauwen. 

McLaren 570S Spider Design Edition

Als we bijvoorbeeld kijken naar de Onyx Black 570S Spider, dan is het dak in dezelfde tint gespoten. De tienspaaks gesmede, lichtmetalen wielen kennen een 'stealth' afwerking, terwijl de remklauwen een McLaren Orange kleur hebben met zwarte logo's. Het interieur is van Carbon Black alcantara, met McLaren Orange nappalederen accenten. 

570S Spider Track Pack

Sinds kort is bij de McLaren-dealer ook het 570S Spider Track Pack verkrijgbaar. Dat bestaat uit opties waarmee 33 kg aan gewicht wordt bespaard: koolstofvezel sportstoelen en interieurupgrades; lichtgewicht gesmede, 10-spaaks lichtmetalen wielen in stealth-afwerking met Pirelli P-Zero Corsa-banden; en een sportuitlaat die eveneneens met stealth-finisher is afgewerkt.

Aan boord beschik je over het McLaren Track Telemetry-fabriekssysteem, waarmee je bijvoorbeeld rondetijden registreert en rijdata analyseert. Het pakket, bijzonder geschikt als je de Sports Series regelmatig op het circuit rijdt, kost 21.980 euro.