Skoda komt na de stoere Scout-uitvoering van de Karoq nu met de Sportline. De sportieve uitvoering is de eerste en enige versie die verkrijgbaar wordt met de 190 pk sterke 2.0 TSI-motor.

Skoda kondigt wéér een nieuwe variant aan van de Karoq. Eerder deze week presenteerde het merk de stoere Scout-uitvoering, nu volgt de Sportline. Zoals de naam al zegt gaat het om een sportief uitziende versie, die bovendien als eerste en enige Karoq verkrijgbaar wordt met een 2.0 TSI-benzinemotor met 190 pk. Skoda biedt daarnaast diverse andere motoren aan, zoals de 1.5 TSI met 150 pk en de 2.0 TDI diesel met 150 en 190 pk. Het is nog niet bekend of alle motorversies van de Sportline naar Nederland komen.

Je herkent de Karoq Sportline aan de dikkere bumpers, de diverse zwarte accenten, de in kleur meegespoten wielkastranden, de 18 inch lichtmetalen wielen en de extra getinte ramen achter. Het interieur is aangekleed met sportstoelen, een sportstuur, aluminium afwerking op de pedalen en zwarte hemelbekleding.

De Skoda Karoq Sportline is voor het eerst te zien op de autosalon van Parijs in oktober. De nieuwe uitvoering komt later dit jaar naar Nederland, de prijzen zijn nog niet bekend.