Lexus presenteert een nieuwe, bijzondere uitvoering van de LC. De Flare Yellow Edition ontleent zijn naam aan zijn kleur, die ook in het interieur te vinden is.

Lexus brengt in het najaar opnieuw een bijzondere versie van de LC uit. Dit keer gaat het om de Flare Yellow Edition, vorig jaar kwam het merk al met de Structural Blue Edition. Bij de nieuwe uitvoering draait het om de kleur Flare Yellow waarin de auto is uitgevoerd. 21 inch wielen zijn ook onderdeel van de Flare Yellow Edition.

In het interieur keert de kleur geel terug. Op de deurpanelen is een deel bekleed met geel alcantara en de stiksels op het dashboard, stuur en stoelen zijn eveneens geel. Uiteraard is niet alles die opvallende kleur, het leer op de stoelen is wit en de rest van het interieur is in donkere kleuren uitgevoerd. Op de instaplijsten is het opschrift LC Limited Edition aangebracht. Hoe ‘limited’ de oplage is vertelt Lexus niet.

De LC Flare Yellow Edition is verkrijgbaar als LC 500h met 359 pk sterke hybride aandrijflijn en als LC 500 met 477 pk V8-motor. De prijs van de speciale uitvoering is nog niet bekend.