Lexus heeft de RC van een vleugje LC voorzien. De topcoupé van Lexus diende als inspiratie bij het retoucheren van de RC, ook op technisch gebied.

De Lexus RC is alweer bijna 3 jaar op de markt en dus is het tijd voor een facelift. De vorm van de bumpers is vloeiender en moderner gemaakt, waardoor de coupé iets meer op zijn snelle broer LC lijkt. De tweedelige koplampen maken plaats voor nieuwe exemplaren, waarin de L-vormige dagrijverlichting is opgenomen. Ook de achterlichten zijn vernieuwd, Lexus heeft de bestaande units vervangen door compleet nieuwe exemplaren.

Binnenin zijn de wijzigingen minder in het oog springend. De middenconsole is voorzien van een nieuwe afwerking, de kniekussentjes aan de zijkant van de middentunnel zijn iets groter geworden en er is een nieuw klokje, dat rechtstreeks uit de LC komt. Verder biedt Lexus nieuwe kleurencombinaties aan.

De wijzigingen onderhuids omvatten aanpassingen aan de besturing, wielophanging en de motorelektronica, waarmee de RC volgens het merk een nóg sportiever weggedrag heeft. Aan de hybride aandrijflijn is niets gewijzigd, de 2.5 benzinemotor levert in combinatie met een elektromotor nog steeds 223 pk.

De vernieuwde RC debuteert op de autosalon van Parijs in oktober, de prijzen zijn nog niet bekend.