Lexus UX

Lexus maakt alle prijzen van de UX bekend, de nieuwe SUV van het merk. De vanafprijs van 44.495 euro was al bekend, nu volgen de prijskaartjes van de andere uitvoeringen.

Lexus maakt alle prijzen en uitrustingsspecificaties van de UX bekend. De standaarduitrusting omvat onder andere een parkeercamera, 17 inch lichtmetalen wielen, slimme led-koplampen, een regensensor, een mediasysteem met 7 inch display en diverse actieve rijhulpsystemen. Lexus biedt naast de basisversie nog vijf uitvoeringen aan: Business Line, Luxury Line, Executive Line, F-Sport Line en F-Sport Premium.

De uitvoering Business Line heeft als belangrijkste extra’s een navigatiesysteem, digitale radio en parkeersensoren voor en achter. Met de Luxury Line worden er voorzieningen zoals een dodehoekmonitor, een draadloze telefoonlader, leren bekleding, stoelverwarming en keyless entry aan de uitrusting toegevoegd. De Executive Line is het topmodel, de extra uitrusting bestaat uit 18 inch lichtmetalen wielen, elektrisch bedienbare stoelen, een head-up display en een groter (10,3 inch) beeldscherm. De F-Sport-uitvoeringen zijn gebaseerd op de Business Line en voorzien van diverse elementen voor een sportieve uitstraling en rijbeleving.

Verder biedt Lexus tijdelijk First Editions aan, waarbij je diverse extra’s krijgt zonder bij te betalen. Onder andere een elektrisch bedienbare achterklep, keyless entry, extra krachtige koplampen en privacy glass zijn nu zonder meerprijs mee te bestellen.

Je vindt de prijzen van de UX hieronder in de tabel. Eind februari gaan we met de auto rijden en in maart kun je de auto zelf bewonderen in de Nederlandse showrooms.

Prijzen Lexus UX
hybride
UX 250h 184 pk € 44.495
Business Line € 46.995
First Edition € 46.995
Luxury Line € 51.195
F-Sport Line € 52.395
F Sport First Edition € 52.395
F Sport Premium € 56.995
Executive Line € 56.995
4WD + € 2.000