Met drie speciale 720S-uitvoeringen, te koop bij de McLaren-dealer in Brussel, viert het merk dat oprichter Bruce McLaren 50 jaar geleden voor het eerst een Formule 1-wedstrijd won. 

Op 9 juni 1968 behaalde Formule 1-coureur Bruce McLaren zijn eerste Grand Prix-titel in een zelfgebouwde auto, de McLaren M7A. 50 jaar later heeft het door hem opgerichte McLaren-team acht constructeurs- en twaalf coureurskampioenschappen op de palmares.

Vanwege de 50-jarige viering heeft de Brusselse dealer McLaren Special Operations (MSO) aan het werk gezet om een jubileummodel te ontwikkelen. Deze 'Spa 68' - de overwinning vond plaats op het circuit van Spa-Francorchamps - wordt nu in drievoud afgeleverd en is, tegen een onbekende prijs, te bestellen bij deze McLaren-dealer. 

De 720 S coupés komen in de kleur Papaya Orange, dezelfde tint als de winnende M7A uit 1968. Oranje keert terug als contrastkleur in de cabine, bijvoorbeeld als geborduurde lay-out van het oorspronkelijke circuit op de hoofdsteunen. Teksten op de carbon instaplijsten en de sleutelhouder herinneren aan de heuglijke gebeurtenis 50 jaar geleden.