Jeep presenteert een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Grand Cherokee. De toevoeging S staat vooral voor meer luxe en zwarte accenten.

Jeep komt met de Grand Cherokee S. Deze nieuwe, gelimiteerde uitvoering is te herkennen aan de zwarte accenten aan de buitenkant, zoals de grille, badges, instapranden, achterlichtomlijsting en de wielen. Al deze onderdelen zijn uitgevoerd in wat Jeep noemt Low Gloss Granite Crystal. De uitlaatpijpen en raamomlijsting zijn afgewerkt met een hoogglans zwarte laag.

Het interieur is aangekleed met nappalederen bekleding met zwarte stiksels, ‘gun metal’ accenten en zwart hout. De Grand Cherokee S is luxe aangekleed, met onder andere een multimediasysteem met 8,4 inch aanraakscherm, een Alpine audiosysteem met 506 Watt vermogen, een panoramadak en geventileerde en verwarmde stoelen. Een sportonderstel, uitgebreide off-road-systemen en diverse actieve veiligheidssystemen zijn eveneens onderdeel van de uitrusting.

Jeep biedt de Grand Cherokee S aan met drie verschillende motoren: de 3.6 V6 (286 pk) en 5.7 V8 (352 pk) benzinemotoren en de 250 pk sterke 3.0 V6 dieselmotor. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.