MSO, het individualiseringsprogramma McLaren Special Operations, breidt het assortiment van MSO Defined voor de Sports Series-modellen uit. Daardoor hebben kopers nog meer uitzoek om hun supersportauto aan te kleden naar eigen smaak. 

Voor de Mclaren 570S Coupé en 570GT wordt het Black Pack in de verkoop genomen. Specifieke carrosseriedelen, die bij een standaardmodel in het grijze Dark Palladium uitgevoerd zijn, worden daarbij in het zwart afgeleverd. Het gaat om de aeroblades vooraan, skirts en inlaten opzij, deur-inserts, en achteraan om de diffuser, achterbumper en spoiler. Bij de coupé worden de achter- en serviceklep eveneens in het zwart afgewerkt. 

McLaren 570S met MSO Defined-uitlaat

De Titanium SuperSports-uitlaat van MSO Defined - bestemd voor bovenstaande modellen én de 570S Spider - is 5 kg lichter dan de standaard uitlaat. Of de buren het leuk vinden is de vraag, maar er komt bovendien 5 dB meer geluid uit het titanium exemplaar. De nieuwe uitlaat kan vanaf halverwege dit jaar ook als aftersales-accessoire besteld worden. In combinatie met het Black Pack kan worden gekozen voor afwerking in Nano Black Exhaust Finisher. 

Een optie die nu te bestellen is voor alle vier de Sports Series-modellen (ook de 540C) is de koolstofvezel dorpelbekleding, die het tapijt beschermt en visueel aantrekkelijk oogt. Tot slot biedt het supercarmerk voortaan een MSO Defined-contactsleutel aan in zwart of McLaren Orange. De nieuwe opties zijn vanaf heden bij de dealer te bekijken.