BMW heeft de prijzen van de vernieuwde i8 en de nieuwe i8 Roadster vastgesteld. De nieuwste editie van de Coupé kost 146.995 euro, voor de i8 Roadster rekent BMW 17.000 euro meer.

BMW is eruit wat de vernieuwde i8 moet gaan kosten in Nederland. Het merk vraagt 146.995 euro voor de plug-in hybride sportcoupé. De nieuwe Roadster moet minimaal 163.995 euro opbrengen. De standaarduitrusting omvat onder andere een uitgebreid navigatiesysteem, een intelligente autosleutel met kleurendisplay en een 360 graden-camera.

De i8 Roadster is er tijdelijk als First Edition. Dat wil zeggen: zolang de voorraad strekt, want er komen slechts vijf exemplaren van deze uitvoering naar Nederland. De First Edition is te herkennen aan de hoogglans zwarte accenten aan de buitenkant, waaronder de wielen. In het interieur is een badge met het productienummer te vinden en verder is de speciale editie uitgerust met laserkoplampen, koolstofvezel sierstrips op het dashboard en een Harman Kardon audiosysteem. De gelimiteerde First Edition heeft een meerprijs van 16.995 euro.

De vernieuwde i8 staat in mei in de showroom.