McLaren biedt vanaf deze maand een reeks nieuwe opties aan voor de 570GT. De opvallendste: een sportpakket waarmee de meest comfortabele McLaren van dit moment dezelfde sportieve eigenschappen krijgt als de andere modellen uit de Sports Series.

McLaren komt met enkele nieuwe opties voor de 570GT. Het meest luxe en comfortabele model uit de Sports Series werd in 2016 geïntroduceerd om kopers meer variatie te bieden. Nu blijkt dat die kopers wel gecharmeerd zijn van de luxe van de 570GT, maar dat ze liever hebben dat ‘ie net zo sportief rijdt als de 570S-modellen uit de Sports Series. Omdat McLaren nooit te beroerd is om te luisteren naar zijn klanten, presenteert het merk nu het Sport Pack, waarmee de besturing, schokdempers en rij-elektronica dezelfde afstelling krijgen als in de andere modellen.

Naast het Sport Pack heeft McLaren nog een paar nieuwtjes voor de 570GT. Een nieuwe optie is het elektrochromatische panaromadak, waarvan de lichtdoorlatendheid elektronisch is te regelen in verschillende standen. De 570GT was al leverbaar met een gewoon panoramadak. Ook biedt McLaren vijf nieuwe Design Edition Packs aan, waarmee bepaalde luxe interieuraankledingen uit het exclusieve By McLaren-assortiment zijn te combineren met de meest populaire lakkleuren.

Het laatste nieuwtje voor de 570GT is dat koolstofvezel-keramische remschijven vanaf nu standaard worden geleverd op elke uitvoering. De vanafprijs van de McLaren 570 GT bedraagt vanaf deze maand 258.500 euro. De nieuwe opties zijn per direct te verkrijgen.