Volgende maand arriveert de Ioniq Plug-in Hybrid in de showroom. De stekkerhybride is nu te bestellen.

Hyundai doet de Ioniq Plug-In Hybrid (ook 'PHEV' genoemd) in de verkoop vanaf 29.995 euro. Op het accupakket krijg je 8 jaar (maximaal 200.000 km) garantie. Een zestraps automatische DCT-transmissie met dubbele koppeling en schakelflippers aan het stuur zitten standaard al op de instapversie i-Motion. 

Ook de verdere uitrusting mag er zijn, met onder meer volautomatische airconditioning voor aparte zones, een achteruitrijcamera, het Supervision-cluster met 4,2 inch TFT-scherm en boordcomputer, Smart Cruise Control, Hill-start Assist Control, een autonoom remsysteem, een met leder bekleed stuurwiel en 16 inch lichtmetalen wielen. 

Kies je voor de Comfort-uitvoering (vanaf 33.495 euro) dan komen daar nog zaken bij als een 8 inch lcd-navigatiesysteem, radio FM/AM en DAB+, smartphone-uitwisseling en draadloos opladen. Het topuitrustingsniveau Premium (vanaf 35.995 euro) heeft bovendien lederen bekleding, 10-voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, verwarmbaar stuurwiel, dodehoek-detectie, een schuif/kanteldak en meer.