Nu de eerste exemplaren van de Première Edition worden geleverd aan klanten start de verkoop van de reguliere versies van de Alpine A110. Daarvan heeft het merk nu de prijzen bekend gemaakt.

Het herboren sportautomerk Alpine maakt de prijzen van zijn eerste nieuwe model in jaren bekend, de A110. Eerder al startte de verkoop van de Première Edition, maar die is inmiddels uitverkocht. Je kunt vanaf nu bij de twee Alpine-dealers in Nederland terecht voor de uitvoeringen Pure en Légende, die respectievelijk voor 45.410 en 48.550 euro van eigenaar wisselen.

Pure is zoals de naam al zegt de meer pure, sportieve uitvoering van de A110. De auto is uitgerust met Sabelt sportstoelen, specifieke 17 inch wielen en koolstofvezel afwerking in het interieur. De uitrusting bestaat onder andere uit een navigatiesysteem, airconditioning met automatische klimaatregeling en led-koplampen.

De Légende-uitvoering biedt meer luxe, zoals comfortstoelen, leren bekleding, een Focal audiosysteem, parkeersensoren en een achteruitrijcamera. Beide versies zijn voorzien van een 1.8 turbomotor met 252 pk.