Dacia

Dacia presenteert op de autoshow in Genève een nieuwe Limited Edition-reeks, gebaseerd op de stoere Stepway-uitvoeringen. 

Op de Autosalon van Genève zet Dacia de stoere Stepway-uitvoeringen in het zonnetje. Inmiddels heeft het budgetmerk er vier van in het assortiment: de Sandero Stepway, Lodgy Stepway, Dokker Stepway en Logan MCV Stepway. Extra bijzonder is de nieuwe Limited Edition-reeks van deze vier modellen. 

Aan de buitenkant is de beperkt leverbare reeks te herkennen aan 16 inch wielen uitgevoerd in sprankelend zilver met glanzend zwarte naafdoppen. Ook de deurstijlen, het type-aanduiding en de buitenspiegels worden in glanzend zwart geleverd. 

De stoelen zijn bekleed in zwart en lichtgrijs, met contrasterend stik- en borduurwerk. Op de vloermatten zitten grijze stiksels. Voor de ventilatieroosters en het centrale dashboardpaneel heeft Dacia een satijnchromen afwerking uitgezocht. 

Exclusief leverbaar op de Limited Edition van de Sandero en Logan MCV Stepway is climate control. Het is nog even afwachten wanneer de speciale editie naar Nederland komt; prijzen zijn daarom nog niet bekend.