DS haalt de DS 4 en DS 5 uit zijn assortiment. Beide modellen zijn zo’n beetje aan het eind van hun levenscyclus en krijgen geen directe opvolger. Later dit jaar wordt er meer bekend gemaakt over toekomstige, nieuwe modellen van het merk.

De DS 7 Crossback is het eerste ‘echte’ DS-model sinds het merk zelfstandig werd in 2015. De oude modellen, die nog met de merknaam Citroën werden geïntroduceerd, verdwijnen nu langzaam van het toneel. Met de komst van de DS 7 Crossback zet DS een punt achter de productie van zowel de DS 4 als de DS 5. De woordvoerster van het merk bevestigt berichtgeving van tijdschrift Autoweek hierover.

De compacte DS 3 mag voorlopig blijven, maar het aanbod wordt beperkt tot één motorversie: de 110 pk sterke Puretech driecilinder benzinemotor in combinatie met een automatische versnellingsbak. DS blijft het model aanbieden als hatchback en cabrio.

De DS 4 en DS 5 krijgen geen directe opvolgers, maar er komen wel nieuwe modellen aan. De woordvoerster van DS wil er nog niet al teveel over kwijt, maar belooft later dit jaar met meer informatie te komen.