In navolging van de Mercedes-Maybach S-Klasse wordt nu ook het topmodel van Maybach vernieuwd, de Pullman. De nieuwe grille springt meteen in het oog, maar belangrijker nog is het extra vermogen van de V12-motor.

Mercedes-Maybach heeft zijn topmodel vernieuwd. De 6,50 meter lange Pullman-uitvoering krijgt net als de andere S-Klasse-uitvoeringen van Maybach een nieuwe grille met rechtopstaande spijlen. Ook zijn er diverse nieuwe kleuren leverbaar, waaronder diverse bi-tone-opties.

Ook voor het interieur zijn nieuwe kleurencombinaties beschikbaar. Nieuw is de camera aan de voorkant, waardoor achterpassagiers kunnen zien wat er voor de auto gebeurt als het tussenschot is gesloten. Het audiosysteem heeft vanaf nu de mogelijkheid om een aparte luisteromgeving voor het passagiersgedeelte in te stellen.

De V12-motor in de Mercedes-Maybach Pullman krijgt er 100 pk bij, waarmee het totaal op 630 pk komt. Het koppel stijgt met 170 Nm tot 1.000 Nm. De Pullman wordt altijd geleverd met de twaalfcilindermotor.

De Nederlandse prijs van de Mercedes-Maybach Pullman is nog niet bekend, maar reken op zo’n 600.000 euro.