Toyota presenteert een nieuwe uitvoering van de Hilux. De Executive-versie heeft een specifieke grille en een luxe aangekleed interieur.

Toyota komt met een nieuwe uitvoering van de Hilux. Eerder dit jaar presenteerde het merk al de Hilux Fifty, ter ere van de vijftigste verjaardag van het model, en nu volgt de Executive.

Aan de buitenkant is de Hilux Executive te herkennen aan de nieuwe grille en voorbumper en hij wordt als enige uitvoering geleverd in de nieuwe kleur Fusion Orange. Het interieur van de Executive-uitvoering is aangekleed met een nieuw instrumentarium, lederen bekleding met specifieke stiksels, glanzend zwarte sierlijsten en de zwarte hemelbekleding.

De nieuwe uitvoering wordt altijd geleverd met 2.4 D-4D dieselmotor met 150 pk en 400 Nm. Een automatische versnellingsbak is standaard. De Hilux kan met deze motor een aanhangwagen van maximaal 3.500 kilogram trekken.

Toyota start eind juli met de levering van de Hilux Executive, met enkele en dubbele cabine. De prijs is nog niet bekend.