Mitsubishi maakt de prijzen van de vernieuwde Outlander PHEV bekend. Hoewel het model technisch aanzienlijk is verbeterd, voert het merk geen prijsverhoging door. De vanafprijs bedraagt onveranderd 35.990 euro.

Mitsubishi start in september met de levering van de vernieuwde Outlander PHEV. De techniek van de plug-in hybride-uitvoering is aanzienlijk verbeterd, maar het merk vraagt er geen cent meer voor dan voorheen. Dat betekent dat de vanafprijs onveranderd 35.990 euro bedraagt. Voor dat bedrag krijg je de Pure-uitvoering die is uitgerust met onder andere airconditioning met climate control, lichtmetalen wielen en een multimediasysteem met touchscreen.

De prijslijst ziet er met de komst van het vernieuwde model wel iets anders uit. De uitvoeringen Premium en Prestige maken namelijk plaats voor Intense, Intense+ en Instyle. Die laatste is de meest luxe uitvoering, met onder andere een elektrisch te bedienen schuifdak, een Rockfort Fosgate audiosysteem, een standkachel, een verwarmbaar stuurwiel, een elektrisch bedienbare achterklep, lederen bekleding en een 360 graden-camera. De sportief uitziende S-Edition blijft in het assortiment en is te herkennen aan de donkergekleurde 18 inch lichtmetalen wielen en grille, skid plates in carrosseriekleur en zwarte dakrails. Ook heeft deze uitvoering Bilstein-dempers, voor een sportiever weggedrag.

De vernieuwde Outlander PHEV is vanaf nu te bestellen, de eerste leveringen vinden half september plaats. Voor de reguliere benzine- en dieseluitvoeringen van de Outlander zijn er geen wijzigingen.

Prijzen vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV
2.4 PHEV Pure 35.990 euro
Intense 38.990 euro
Intense+ 42.490 euro
Instyle 46.990 euro
S-Edition 50.990 euro