Bij Lexus kun je de vernieuwde RC 300h nu bestellen. De vanafprijs blijft hetzelfde, net onder de 49.000 euro. Er zijn vijf uitrustingsniveaus, waarvan twee sportieve.

Lexus neemt de vernieuwde RC 300h in de verkoop. De 223 pk sterke hybridelijn met Continu Variabele Transmissie is voorlopig de enig verkrijgbare motorisering. Er zijn vijf uitrustingsniveaus leverbaar, waarvan twee vallen onder de sportieve F Sport Line. 

De naamloze instapversie van de RC 300h is, net als voorheen, verkrijgbaar vanaf 48.995 euro. De standaarduitrusting voorziet in onder meer 18 inch vijfspaaks lichtmetalen wielen, een driespaaks multifunctioneel, lederen stuurwiel met schakelpeddels, dual-zone climate control, cruise control, parkeerhulpcamera, automatisch dimmende binnenspiegel en het Lexus Medis Display. 

Niveau Business Line is bedeeld met regensensor, parkeersensoren voor en achter, Lexus Premium-navigatie en een audio-upgrade met onder meer tien speakers. Voor 57.995 rijd je in de Luxury Line. Een blindehoekmonitor, zelfdimmende buitenspiegels, lederen bekleding, stoelverwarming en -ventilatie voorin behoren tot de uitrusting daarvan.

Ten opzichte van het basismodel wordt de F Sport Line aangekleed met allerhande sportieve elementen (bumper, grille, pedalen, stuurwiel, instaplijsten) maar ook met een centraal geplaatst LFA-instrumentarium, zwarte hemelbekleding en accessoires uit de Business en Luxury Line. Onder meer het Lexus Safety System, met bijvoorbeeld adaptieve cruise control, grootlichtassistent en botspreventie, is standaard op de F Sport Premium. 

Prijzen Lexus RC 300h 2019
Uitrustingsniveau Vanafprijs
basismodel 48.995 euro
Business Line 52.495 euro
Luxury Line 57.995 euro
F Sport Line 58.495 euro
F Sport Premium 61.495 euro

De leaseprijzen zijn nog niet bekend.