Het Britse merk Morgan kondigt jubileumedities aan van de Morgan 4/4, Plus 4, Roadster en 3 Wheeler. De 110 Anniversary-modellen worden gratis voorzien van extra uitrusting.

In 2019 viert het Britse merk Morgan het 110-jarig bestaan. Het wil dit met speciale jubileumversies vieren en kondigt deze nu al aan. Van zowel de Morgan 4/4, Plus 4, Roadster als 3 Wheeler zal volgend jaar een 110 Anniversary-editie verschijnen. De edities wordt bedeeld met extra accessoires waarvoor klanten niets hoeven te betalen. Sommige toevoegingen komen standaard, andere zijn optioneel. Zo kunnen klanten de auto naar wens bestellen.

Als extra features voor het exterieur zijn er onder meer sportieve uitlaateindstukken, een lederen riem over de motorkap en zwarte rolbeugels. De motorbeschermplaat is beschikbaar in de kleur van de body. Overigens zal Morgan tegelijkertijd een grotere keuze aan lakkleuren aanbieden. Naast de bestaande Sport Range-kleuren worden ook een Classic Range en Metallic Range in de optielijst opgenomen. 

De 110 Anniversary-edities krijgen sportstoelen met Yarwood-leer. Het jubileumlogo kan kosteloos op de hoofdsteunen worden gestikt. Kopers kunnen kiezen uit een stuurwiel met leder of een klassiek Brits 'Moto-Lita' stuurwiel. Het interieur wordt afgewerkt met mohair wollen accenten. Een unieke 110 Anniversary-badge zal niet ontbreken.