Niet een, niet twee, maar drie primeurs neemt Lexus mee naar de autoshow van Parijs. De belangrijkste debutanten zijn de vernieuwde RC en de Europese ES.

Als een van de eerste aanwezige merken laat Lexus weten welke modellen het tentoonstelt op de autosalon van Parijs. Het wordt kiezen welke auto eerst te bekijken, want het premiummerk laat liefst drie primeurs zien in de Franse hoofdstad.

De vernieuwde Lexus RC 300h beleeft in Parijs zelfs z'n werelddebuut. Bezoekers kunnen beoordelen of het nieuwe design, met de LC als inspiratiebron, een succes is. Van deze LC wordt de nieuwste 'limited edition' getoont, de LC Flare Yellow Edition

De Lexus ES is al toe aan z'n zevende generatie maar komt nu voor het eerst naar Europa. Parijs is dan ook de plek voor de Europese première van de luxesedan in het middensegment.

De compacte SUV Lexus UX was eerder al te zien op de autosalon van Genève. Ter gelegenheid van de aanstaande verkoopstart neemt Lexus 'em nogmaals mee naar Parijs. Vlak na de beurs zal het model uitgebreid te bewonderen zijn tijdens de UX Tour door Nederland. De SUV wordt verkrijgbaar met benzinemotor of met hybride aandrijflijn van 178 pk.