Sinds deze week is bij de Volkswagen Bedrijfswagen-dealers de Amarok Dark Label verkrijgbaar. We hebben de prijzen van alle uitvoeringen.

Vanaf 34.500 euro (exclusief belastingen) kun je de pick-up Volkswagen Amarok nu meekrijgen als Dark Label. Dat is de nieuwe variant die uitgevoerd is in donkere kleuren en met exclusieve designdetails. Eerder meldde Volkswagen dat het Dark Label in beperkte oplage beschikbaar is. 

De vanafprijs geldt voor de Amarok-uitvoering Plus Cabine met twee zitplaatsen, die door een wand afgescheiden worden van het bagagecompartiment. De Dark label-uitvoering is eveneens te verkrijgen als vijfzits Amarok, de Dubbele Cabine die een verlengde wielbasis heeft. 

Standaard wordt de Amarok Dark Label geleverd met de 3,0 liter TDI V6-motor. Deze diesel is er in de vermogensvarianten 163 en 204 pk. De eerste wordt gecombineerd met handgeschakelde zesbak, de tweede met achttraps automatische transmissie. Beide motorvarianten hebben 4Motion-vierwielaandrijving. 

Carbon Steel Grey is de lakkleur van de Volkswagen Amarok Dark Label. De sidebars, stylingbar, deurhendels en buitenspiegels komen in het zwart. De auto staat op 18 inch lichtmetalen wielen in Rawson-design en heeft donker getinte achterlichten. Volkswagen heeft weer zwart gekozen voor de Dark Label-vloermatten en hemelbekleding.

Prijzen Volkswagen Amarok Dark Label
Carrosserievariant Motorisering Prijs*
Plus Cabine 3.0 TDI (163 pk) 6-hand 34.500 euro
Plus Cabine 3.0 TDI (204 pk) 8-aut 38.400 euro
Dubbele Cabine Lange Wielbasis 3.0 TDI (163 pk) 6-hand 40.150 euro
Dubbele Cabine Lange Wielbasis 3.0 TDI (204 pk) 8-aut 44.050 euro

* exclusief btw en BPM