Voorproefje studiemodel pick-up Mitsubishi

Mitsubishi presenteert binnenkort zijn toekomstvisie op de pick-up. Daarmee viert het merk de veertigste verjaardag van de pick-up die we in Nederland kennen als L200.

Mitsubishi komt nog dit jaar met een nieuw studiemodel van een pick-up. Het merk viert hiermee de veertigste verjaardag van de auto die in ons land als L200 te koop is. In 1978 werd de middelgrote pick-up van Mitsubishi geïntroduceerd en inmiddels zijn we alweer aan de vijfde generatie toe. De huidige L200 zag in 2014 het daglicht en heeft bijgedragen aan het indrukwekkende verkoopaantal van 4,7 miljoen exemplaren wereldwijd.

Mitsubishi geeft alvast een klein voorproefje van het studiemodel, dat de voorbode is van de volgende generatie L200. Het merk laat met de concept car zijn visie zien op de toekomst van de pick-up.

Op de donkere foto kunnen we alvast zien dat de pick-up wordt voorzien van stijlelementen van andere Mitsubishi’s, zoals de C-vormige elementen in de bumper. Binnenkort krijgen we meer informatie over het nieuwe studiemodel.