Maserati brengt een gelimiteerde editie uit van de Ghibli in Europa. Er worden slechts 200 stuks gemaakt van de Ghibli Ribelle.

Maserati presenteert de Ghibli Ribelle, een tot 200 stuks gelimiteerde uitvoering met enkele specifieke uiterlijke kenmerken. De mica-lak Nero Ribelle is voorbehouden aan de gelimiteerde uitvoering, net als de zwarte 19 inch wielen met laser-gegraveerde rode accenten.

Het interieur is aangekleed rood-zwarte stoelen, waarvan de stikselbanen en lay-out exclusief voor de Ribelle-uitvoering zijn. Het dashboard is eveneens uitgevoerd in twee kleuren, maar die optie bestaat bij de reguliere Ghibli ook al. Op de middentunnel is een aluminium plaquette aangebracht met daarop de naam van de gelimiteerde uitvoering.

De Ghibli Ribelle is uitgerust met gelamineerd glas, wat voor extra geluidsisolatie zorgt. Ook andere luxe voorzieningen, zoals een dakraam, een Harman Kardon-audiosysteem en led-koplampen zijn standaard op de speciale uitvoering. Maserati levert de Ghibli Ribelle met alle motoren die het merk heeft voor de Ghibli: een V6 diesel met 275 pk en twee V6 benzinemotoren met 350 en 430 pk.

De verkoop van de Ghibli Ribelle start volgende maand, de Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.