Mitsubishi presenteert in samenwerking met tijdschrift Libelle de Space Star Libelle Edition. Libelle-logo’s en extra uitrusting kenmerken de tot 85 exemplaren gelimiteerde uitvoering.

Mitsubishi viert de 85e verjaardag van tijdschrift Libelle met de Space Star Libelle Edition. De stadsauto is voor deze gelegenheid opgetuigd met Libelle-logo’s, die op de stootstrips en de vloermatten zijn aangebracht.

De extra uitrusting bestaat uit onder andere een achteruitrijcamera, led-interieurverlichting, metallic lak naar keuze, hoogglans zwarte instaplijsten en sierstrips en een kledinghanger aan de achterkant van de bestuurdersstoel. Omdat de speciale editie is gebaseerd op de uitvoering Active, is de Space Star ook uitgerust met een multimediasysteem, airconditioning en lichtmetalen wielen.

Mitsubishi vraagt 255 euro voor de extra’s van de Libelle Edition. De vanafprijs bedraagt 16.185 euro, je krijgt dan de 1.0 Cleartec benzinemotor met handgeschakelde versnellingsbak. Een CVT-automaat is optioneel. Private leasen kan vanaf 249 euro.