Toyota introduceert de Proace Creator, een gelimiteerde uitvoering. Daarnaast breidt het merk de standaarduitrusting van de bedrijfswagen uit.

Toyota komt met twee nieuwtjes voor de Proace, de middelgrote bedrijfswagen van het merk. Het eerste nieuwtje is de komst van de uitvoering Creator, die in een oplage van 250 stuks op de markt wordt gebracht. Deze nieuwe versie is te herkennen aan de in carrosseriekleur uitgevoerde stootstrips en bumpers en de chroomkleurige accenten in de bumper en grille. Voor 1.250 euro is de Proace Creator verder te verfraaien met treeplanken, zilverkleurige spiegelkappen en leren bekleding.

De uitrusting van de Proace Creator omvat onder andere airconditioning, cruise control, een navigatiesysteem en een audio-installatie. De uitvoering is verkrijgbaar met verschillende motoren en in drie carrosserievarianten: bestelwagen, verlengde bestelwagen en bestelwagen met dubbele cabine. De vanafprijs van de Proace Creator bedraagt 19.900 euro exclusief belastingen.

Rijkere standaarduitrusting

Toyota breidt tegelijk met de introductie van de Proace Creator de basisuitrusting van de bestelauto uit. De Comfort-uitvoering is vanaf nu voorzien van centrale portiervergrendeling, Bluetooth-functies en elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels.