Het is 30 jaar geleden dat de eerste generatie Land Rover Discovery aan de wereld werd voorgesteld. Om dat te vieren komt het merk met de Landmark Edition.

De Land Rover Discovery bestaat 30 jaar. Daarom presenteert Land Rover de Discovery Landmark Edition, die is aangekleed met enkele chique elementen. Zo zijn de luchtinlaten en de grille voorzien van hoogglans zwarte afwerking. Ook de modelbenaming staat in zwart uitgeschreven en aan de achterkant heeft Land Rover een Landmark-badge aangebracht. De chique uitstraling wordt versterkt door het panoramadak en de donkere ramen achter.

Binnenin het jubileummodel vind je luxe Windsor-leder, dat in drie verschillende kleuren uitgevoerd kan worden. De piping, op de randen van de stoelbekleding, is uitgevoegd in een contrasterende kleur en verder is het interieur afgewerkt met specifieke sierlijsten en titaniumkleurige accenten.

De Landmark Edition is gebaseerd op de SE-uitvoering, met als extra uitrusting een Meridian audiosysteem met 380 watt muziekvermogen. Er zijn diverse diesel- en benzinemotoren leverbaar, informatie over de prijzen en versies voor de Nederlandse markt volgt binnenkort.