Lexus komt met de LC Classic Limited Edition. Deze speciale uitvoering is uitgevoerd in klassieke kleuren als groen en bruin.

Terrane Khaki is hoe Lexus de bijzondere kleur van de LC Classic Limited Edition noemt. Volgens het merk doet deze kleur denken aan British Racing Green en zorgt daarmee voor een klassieke uitstraling. Voor wie dat allemaal niet zo hoeft, levert Lexus de auto in zwart of titaniumkleur af. Welke smaak je ook kiest, je krijgt altijd de tweekleurige, 21 inch gepolijste wielen.

In het interieur overheerst zacht leer, dat in de kleur ‘saddle tan’ is uitgevoerd. Het stuur, de deurpanelen en diverse andere delen zijn bekleed met zwart leer en met hand gestikt. De Classic Limited Edition is verder afgewerkt met alcantaradelen en laser-gegraveerde instaplijsten.

Lexus levert de LC Classic Limited Edition met de 359 pk sterke hybride aandrijflijn, met 3.5 V6-motor als basis, en met de 5.0 V8-motor, die 464 pk levert. De bijbehorende prijzen bedragen 124.995 euro en 174.995 euro. Ten opzichte van de basisversie is de meerprijs 4.650 euro.