Toyota kondigt twee opvallende, nieuwe uitvoeringen van de Aygo aan. Zowel de bij de Aygo x-cite als de Aygo x-otic speelt de kleur oranje een belangrijke rol.

Toyota presenteert twee nieuwe, vrolijk gekleurde uitvoeringen van de Aygo. Ze luisteren naar de namen x-cite en x-otic en komen later dit jaar naar Nederland. De prijzen zijn nog niet bekend.

De Aygo x-cite is te herkennen aan de Pure Orange lakkleur in combinatie met een zwart dak. Ook de 15 inch lichtmetalen wielen zijn in het zwart uitgevoerd. Het privacy glass van de achterste zijruiten en achterruit maakt de ‘two-tone’-uitstraling compleet. Het interieur is aangekleed met oranje accenten op de stoelen, de vloermatten en rondom de pook en ventilatieroosters.

Ook op de Aygo x-otic is de kleur oranje prominent aanwezig, maar hier gaat om de variant Orange Twist. Het stoffen, elektrisch te openen dak, de spiegelkappen, elementen in de bumpers, de sierlijsten op de zijkant en accenten in de wielen zijn uitgevoerd in die kleur. Binnenin dragen het paneel bij de pook, de inzetstukken bij de ventilatieroosters en de biezen van de vloermatten de kleur Orange Twist. Verder is de stoelbekleding deels van leer en heeft Toyota de middenconsole afgewerkt met hoogglans zwarte kunststof.