Toyota breidt het aanbod van de nieuwe Corolla later dit jaar uit met twee nieuwe versies: GR Sport en Trek.

Toyota presenteert twee nieuwe uitvoeringen van de Corolla: de sportieve GR Sport en de stoere Trek. Het merk voegt beide nieuwe versies later dit jaar toe aan het assortiment. Voor de aandrijving heb je keuze uit een hybrideversie met 122 pk of 180 pk.

De GR Sport is een sportief uitziende uitvoering, die te herkennen is aan de donkere grille met honingraatstructuur, spoiler aan de voorbumper, side skirts, diffusor, 18 inch lichtmetalen wielen en het privacy glass op de achterste ruiten. Het interieur is aangekleed met donkere stoffen, die zijn afgewerkt met zwarte en rode stiksels. Toyota levert de Corolla GR Sport als hatchback en als ruime Touring Sports.

De Corolla Trek is er alleen als Touring Sports en ontwikkeld in samenwerking met fietsenfabrikant Trek. Deze versie moet het hebben van zijn stoere looks en 2 centimeter ruimere bodemspeling. De kunststof beschermingsplaten met aluminiumkleurige accenten vallen direct op, net als de specifieke 17 inch lichtmetalen wielen. Binnenin vind je tweekleurige stoelbekleding en houten sierstrips op het dashboard.

De prijzen van de nieuwe uitvoeringen zijn nog niet bekend.