Lamborghini voert de facelift van de Huracán nu ook door op de Spyder. Meer vermogen en nieuwe elektronische systemen zijn de belangrijkste verbeteringen.

Na de Lamborghini Huracán Evo coupé volgt de Spyder. De uitvoering met open dak krijgt nu ook de toevoeging Evo en dat betekent meer vermogen voor de 5.2 V10-motor. 30 pk krijgt de Spyder erbij, waarmee het totaal op 640 pk komt. De Huracán Spyder snelt in 3,1 seconden van 0 naar 100 km/u en geeft daarmee 0,2 seconden toe op de coupéversie. De sprint vanuit stilstand naar 200 km/u werkt de Spyder af in slechts 9,3 seconden. De topsnelheid is maar liefst 325 km/u.

De Evo-versie houdt ook in dat de sportwagen nieuwe, slimme elektronica aan boord heeft, waarmee de wielen nauwgezet worden aangestuurd voor nog meer grip in alle situaties. De vernieuwde Huracán beschikt verder over een verbeterd infotainmentsysteem, met een groter (nu 8,4 inch) beeldscherm en nieuwe functies.

Het dak van de Spyder opent in 17 seconden en tot een snelheid van 50 km/u. De wind wordt volgens Lamborghini adequaat langs de cockpit geleid en dus kunnen inzittenden tot op hoge snelheid uit de wind zitten.

De Huracán Evo Spider komt later dit jaar naar Nederland, tegelijk met de coupé. De prijzen zijn nog niet bekend.