Toyota presenteert de Proace Grey Platinum. Deze nieuwe uitvoering van de bedrijfswagen is vooral te herkennen aan de hoogglans zwarte versieringen.

Voor ondernemers die er graag chique bij willen rijden komt Toyota met een nieuwe uitvoering van de Proace. De Grey Platinum-versie is te herkennen aan de Marbel Grey carrosserielak in combinatie met hoogglans zwarte accenten, zoals de spiegelkappen, stootstrips en de grille.

Andere onderscheidende elementen zijn de rode lijn in de grille en de zwarte panelen op de zijkant, waardoor het lijkt alsof de bestelwagen zijramen achter heeft. 17 inch lichtmetalen wielen maken de chique uitstraling compleet. Het interieur is opgewaardeerd met leren bekleding, die is afgewerkt met rode stiksels. Ook op het stuur zijn de rode stiksels te vinden.

Toyota levert de Proace Grey Platinum met enkele en dubbele cabine en in de verlengde uitvoering, die je op de foto’s ziet. De nieuwe Grey Platinum-versie is samen met de eerder gepresenteerde Black Platinum de meest luxe uitvoering die je kunt krijgen. Naast de genoemde extra’s zijn ook luxe voorzieningen als automatische klimaatregeling en een navigatiesysteem standaard. De prijzen beginnen bij 27.500 euro, exclusief btw en BPM.