Jaguar XF Chequered Flag

Jaguar breidt de prijslijst van de XF uit met de nieuwe uitvoering Chequered Flag. Sportieve elementen voeren de boventoon bij deze versie.

Jaguar voegt de Chequered Flag-uitvoering toe aan het assortiment van de XF en XF Sportbrake. Een specifieke voorbumper, hoogglans zwarte accenten, side skirts, een achterspoiler en 18 inch wielen zorgen voor een sportieve uitstraling. Badges op de flanken maken duidelijk dat het om de Chequered Flag-uitvoering gaat.

Het interieur is aangekleed met speciale instaplijsten, donkere dashboardafwerking en leren bekleding met contrasterende stiksels. Ook onderdeel van de uitrusting zijn een navigatiesysteem met live-verkeersinformatie, een digitaal instrumentenpaneel en keyless entry. Alle versies van de XF zijn bovendien met ingang van 2019 voorzien van smartphone-koppeling via Android Auto en Apple CarPlay.

De XF Chequered Flag is leverbaar met vijf verschillende motoren, waarvan twee benzineversies. De vermogens lopen uiteen van 180 tot 300 pk. De vanafprijs van de XF Chequered Flag bedraagt 69.780 euro.