Skoda Fabia

Skoda breidt de prijslijst van de Fabia in het nieuwe modeljaar uit met twee nieuwe optiepakketten: Black Package en Comfort Package. Verder verbetert het merk het optionele keyless-systeem van de Fabia.

Vorig jaar kreeg de Fabia al een grote update, dus voor modeljaar 2020 houdt Skoda het bescheiden. Het merk introduceert de optiepakketten Black Package en Comfort Package. De inhoud van die laatste omvat comfortabele extra’s, zoals licht- en regensensoren, parkeersensoren voor en achter, stoelverwarming en verwarmde ruitensproeiers.

Het Black Package is er voor optische verfraaiing van de auto, met zwarte accenten. De grille, lichtmetalen wielen (15 of 16 inch) en de spiegelkappen worden in hoogglans zwart afgewerkt als je kiest voor dit pakket. Led-achterlichten zijn eveneens onderdeel van het Black Package. Optioneel zijn de hoogglans zwarte extra’s aan te vullen met een zwart dak.

Tegelijk met de nieuwe optiepakketten voert Skoda een verbetering door op het optionele keyless-systeem van de Fabia. Als de sleutel langer dan 15 minuten stil ligt, dan worden er geen radiosignalen meer uitgezonden, waardoor dieven die ook niet kunnen onderscheppen.

De prijzen van de nieuwe optiepakketten worden binnenkort bekend gemaakt.