Volkswagen heeft een miljoen Touaregs gebouwd, reden voor feestje. Daarom komt het merk met de Touareg One Million, een speciale uitvoering met unieke aankleding.

Een miljoen exemplaren van de Touareg heeft Volkswagen sinds 2002 op de weg gezet. De grote SUV is daarmee zeer succesvol voor het merk en daarom viert Volkswagen deze mijlpaal met de speciale uitvoering Touareg One Million.

De feesteditie is uitgevoerd in de nieuwe kleur Sechura Beige, maar de kleuren uit het reguliere assortiment zijn ook gewoon leverbaar. De Touareg One Million is aangekleed met hoogglans zwarte sierlijsten, achterlichten met donker glas, 20 of 21 inch gepolijste wielen met een nieuw design en een One Million-opschrift op de raamstijlen.

Het binnenste van de One Million-uitvoering is aangekleed met luxe Puglia-leer, dat op de stoelen en deurpanelen is aangebracht en is afgewerkt met stiksels in diamantpatroon. Zelfs de autosleutel is met leer bekleed. Andere herkenningspunten zijn de instaplijsten met One Million-opschrift en de zilverkleurige lijsten op het dashboard.

De Nederlandse prijs van de Touareg One Million is nog niet bekend.