De prijzen van de Toyota Corolla Trek zijn bekend. De nieuwe uitvoering is vanaf nu te bestellen met hybride-aandrijving en kost minimaal 32.495 euro.

Toyota zet in augustus een nieuwe uitvoering van de Corolla in de showroom, de stoer uitziende Trek. Deze versie is altijd uitgerust met hybride-aandrijving, in twee verschillende smaken. De 1.8 Hybrid heeft 122 pk, de 2.0 High Power Hybrid is 180 pk sterk. De Corolla Trek is altijd uitgevoerd als praktische Touring Sports met 598 liter bagageruimte.

De onderscheidende elementen van de Trek-uitvoering zijn de kunststof beschermingsranden bij de wielkasten en dorpels, stoer uitziende bumpers, privacy glass, specifieke, 17 inch lichtmetalen wielen en aluminiumkleurige accenten. Verder staat de auto 2 centimeter hoger op z’n wielen en het interieur is aangekleed met houten accenten en bruinkleurige bekleding. De uitrusting omvat onder andere een elektrisch bedienbare achterklep met handsfreefunctie, een navigatiesysteem en een 7 inch beeldscherm in het instrumentarium.

De Corolla Trek is vanaf nu te bestellen, de eerste auto’s worden in augustus in Nederland verwacht.

Prijzen Toyota Corolla Trek
hybride    
1.8 Hybrid 122 pk € 32.495
2.0 High Power Hybrid 180 pk € 34.995