Mitsubishi maakt de prijzen van de vernieuwde ASX bekend. Vanaf september is de opgewaardeerde SUV te verkrijgen voor 29.990 euro.

Mitsubishi zet de vernieuwde ASX iets hoger in de markt. Dat rechtvaardigt het merk met een nieuwe 2.0 benzinemotor met 150 pk, die de 116 pk sterke 1.6 vervangt. Ook schrapt Mitsubishi de basisuitvoering, waardoor standaarduitrusting nu onder andere airconditioning, cruise control, verwarmbare voorstoelen, een achteruitrijcamera, 16 inch lichtmetalen wielen, een met leder bekleed stuurwiel, een multimediasysteem en volledige led-verlichting omvat. Daarnaast is elke ASX nu voorzien van een CVT-automaat, die in zes kunstmatige trappen ook handmatig is te schakelen.

Met de uitvoering Intense wordt de uitrusting aangevuld met onder meer 18 inch lichtmetalen wielen, lederen bekleding, een navigatiesysteem en diverse actieve veiligheidssystemen, waaronder een lijnassistent, dodehoekdetectie en een automatisch grootlicht. De topuitvoering Instyle is aanvullend uitgerust met een panoramadak, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, een audiosysteem van Rockford Fosgate en pedalen met aluminiumafwerking.

De vernieuwde ASX is vanaf september te verkrijgen.

Prijzen vernieuwde Mitsubishi ASX 
benzine      
2.0 150 pk aut. Pure € 29.990
    Intense € 32.990
    Instyle € 34.990