Het Britse sportautomerk Morgan maakt de prijs bekend van zijn nieuwe model Plus Six. De modernste auto van het merk tot nu toe kost minimaal 121.200 euro.

Een nieuw model van Morgan, dat gebeurt niet vaak. Vanaf vandaag is de Plus Six, die enkele weken geleden werd onthuld, te bestellen in ons land. Morgan gaat drie verschillende uitvoeringen aanbieden, waarvan de meest bereikbare 121.200 euro kost.

De basisuitrusting omvat onder andere centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en leren bekleding. De Plus Six Touring heeft onder meer een hardtop, een bagagerek achterop en verstralers. Daarnaast is er nog de First Edition, met specifieke afwerking in de kleuren ‘Moonstone’ of ‘Emerald’. De prijs bedraagt 136.200 euro. De Plus Six is de eerste Morgan die leverbaar wordt met automatisch inschakelende verlichting en sfeerverlichting in het interieur.

Morgan levert de Plus Six altijd met 339 pk sterke 3.0 TwinPower-motor van BMW. De zescilinder is standaard gekoppeld aan een automatische versnellingsbak met acht verzetten.