Jaguar voegt twee nieuwe uitvoeringen toe aan het assortiment van de F-Pace. Voor modeljaar 2020 wordt SUV bovendien standaard uitgerust met het Touch Pro-multimediasysteem met 10 inch aanraakscherm.

Jaguar presenteert de F-Pace modeljaar 2020. Verwacht geen uiterlijke of technische wijzigingen, Jaguar beperkt zich tot de toevoeging van twee nieuwe uitvoeringen en het uitbreiden van de standaarduitrusting met het 10 inch Touch Pro multimediasysteem.

De uitvoering Chequered Flag, die we al kennen van de XF, is nu beschikbaar op de F-Pace. De belangrijkste herkenningspunten zijn de sportieve voorbumper en de hoogglans zwarte grille, stootlijsten en dakrails. Het interieur is verfraaid met leren bekleding, aluminium details en specifieke instaplijsten. Jaguar levert de XF Chequered Flag met diverse diesel- en benzinemotoren, met vermogens van 180 tot 250 pk. De prijzen beginnen bij 85.920 euro.

De F-Pace 300 Sport gaat nog een stapje verder en wordt alleen geleverd met de 300 pk sterke 2.0 benzinemotor en de 3.0 V6 diesel met hetzelfde vermogen. Donkergrijze accenten kenmerken de Sport-uitvoering. Onder andere de grille-omlijsting, raamlijsten, roosters, spiegelkappen en de diffusor zijn in die kleur uitgevoerd. Binnenin herken je de 300 Sport aan de gele stiksels en diverse badges. Jaguar vraagt minimaal 98.470 euro voor de 300 Sport.